Maak jouw beleid

In de Griekse tijd was in Athene de democratie zo ingericht dat inwoners over alle onderwerpen konden meestemmen. Via kiesmannen konden zij hun stem inbrengen in de council of zelf aanwezig zijn bij een vergadering. Iedereen die aanwezig was, had gelijk stemrecht: arm of rijk, opgeleid of niet. Wij willen een moderne variant van dit systeem graag weer inbrengen in onze democratie

Hoe werkt het?

Bij Partij de Nieuwe Mens horen we graag jouw stem. Op het forum van www.politiekvanuithethart.nl lezen we graag jouw mening. Heb je een idee, wil je ergens een oplossing voor of vind je dat er iets geregeld moet worden? Plaats jouw idee of oplossing in ons forum. Daarna mogen anderen op jouw idee stemmen. De ideëen met de meeste stemmen nemen we op in ons beleid. 

Natuurlijk hebben ook wij een visie en missie. Jouw ideëen moeten wel voldoen aan onze missie en visie en voldoen aan onze kernwaarden.

Het is nu nog niet zo ver, maar als we in de Tweede Kamer komen, dan leggen we alle te nemen besluiten ook voor in ons Forum. Dit wordt de 'Derde Kamer'. Je kunt dan invloed uitoefenen of een beleid wel of niet dient te worden uitgevoerd.  

Maak zelf je beleid