Publieke Sprekers

Raishrie Gajadin

Lijsttrekker

Raishrie Gajadin zet zich met passie in voor een nieuwe samenleving. Ze ziet een samenleving voor zich waarin iedereen toegang heeft tot de basisbehoeften.

Niraï Melis

Lijsttrekker

Niraï Melis heeft een duidelijke visie voor een nieuwe samenleving. Balans en verbinding zijn daarbij de sleutelwoorden. Balans tussen mensen, economie & aarde, leren & mogen zijn, reguliere en alternatieve zorg en balans tussen de generaties.

Het bestuur

Niraï Melis

Voorzitter

Niraï Melis is sinds september 2019 voorzitter van Partij De Nieuwe Mens. Naast voorzitter is zij lijsttrekker, houdt zich inhoudelijk bezig met emancipatie en het kinder&jongerenkabinet. Tevens is zij  kinderfluisteraar, socioloog en auteur. 

Tjwan Oei

Bestuurslid Organisatie

Tjwan Oei is sinds juli 2020 verbonden met de partij. Hij houdt zich bezig met de op te zetten organisatie, het proces en procedures van de verkiezingen, leden en politieke organisatie in het algemeen.

Steven Uzeel

Penningmeester & Nieuwe Politiek

Steven Uzeel is sinds september 2019 penningmeester bij Partij De Nieuwe Mens. Naast penningmeester vervult hij de rol van secretaris en houdt zich inhoudelijk bezig met de Derde Kamer, ons forum www.politiekvanuithethart.nl en de uitbreiding van de organisatie.