Politiek vanuit het hart,
omdat mensen belangrijk zijn.

Het programma van Partij De Nieuwe Mens is ontstaan vanuit de visie van een nieuwe samenleving. In deze samenleving staat 'De Nieuwe Mens' centraal. De Coronacrisis heeft ons laten zien hoe hard deze samenleving nodig is. 


'De Nieuwe Mens' staat voor mensen die op een andere manier leven.
Mensen die onderlinge verbindingen leggen, waarbij wordt gekeken naar de talenten en mogelijkheden. De Nieuwe Mens leeft in vertrouwen en vindt mensen, het klimaat en de natuur belangrijker dan de economie.  De Nieuwe Mens deelt en zorgt immers dat iedereen voldoende basisbehoeften ontvangen. De Nieuwe Mens kent de natuur en kan hier haar voedsel en medicatie uithalen.

De Nieuwe Mens brengt ons terug naar onze essentie, naar een samenleving waarin we de taak hebben om zorg te dragen voor deze planeet, waar vrouwen en mannen gelijke rollen vervullen. Waar mensen voldoende eten en onderdak hebben. Waar het beslissingsrecht bij het volk ligt en waar kinderen en ouderen hun wijsheden kunnen delen. De media en bedrijfsleven zijn integer en staan in verbinding met mens en natuur, medicijnen zijn voornamelijk natuurlijk en veilig voor iedereen. De economie zal die belonen die zich inzet voor een veilige, gezonde samenleving.

In haar beleid streeft Partij De Nieuwe Mens deze doelen na. Partij De Nieuwe Mens kiest in haar politieke beleid met haar hart. En jij kan meeschrijven aan het beleid.

 

Bekijk ons programma